Stranda VGS > Utdanningstilbod > Studiespesialisering > Språk, samfunnsfag og økonomi

Språk, samfunnsfag og økonomi

Skulen tilbyr følgjande programfag innan språk, samfunnsfag og økonomi (Vg2-Vg3):

• Engelsk - Internasjonal engelsk (Vg2) og Samfunnsfagleg engelsk (Vg3)
  • Politikk, individ og samfunn - Sosiologi og sosialantolopogi og Politikk og menneskerettar
  • Entreprenørskap 1 og 2

I oktober 2016 bestemte elevane i programfaget Internasjonal engelsk ved Stranda vidaregåande skule seg for å lage ein engelskspråkleg reklamefilm for Stranda kommune. Dei fekk 4000 kroner i støtte frå kommunen for å leige inn ein autorisert droneoperatør. Resten fiksa dei sjølv, og filmen blei overlevert til næringssjef Inge Bjørdal, rådmann Åse Elin Hole og ordførar Jan Ove Tryggestad 31. januar 2017 (sjå bildet under).

Næringssjef Inge Bjørdal, rådmann Åse Elin Hole, ordførar Jan Ove Tryggestad og elevane May Britt Vad og Maria Kårstad Sunde

Foredrag med Idar Vollvik på Roaldpaviljongen (1042 moh).

Radiointervju med partner i rekrutteringsselskapet Horton International Norway, Bjørn Ågotnes.

Case-jobbing med bruk av lego.

Framføring av case-oppgåve om popartisten Hanne Kolstø (som sjølv var til stades).